Események / Workshopjaink
REKK Demand Side Management Daydecember 11. - REKK Energy Futures IV.
Helyszín: Corvinus Egyetem, III. előadó, 1093 Fővám tér 8

Az REKK Energy Futures rendezvénysorozatunk decemberi alkalmával a keresleti oldali válaszlehetőségeivel foglalkozunk.

A rendezvény célja, hogy bemutassuk, milyen módon lehet kihasználni a keresleti oldal rugalmasságában rejlő lehetőségeket, milyen szabályozási környezetben, milyen konstrukciókon és üzleti modelleken keresztül lehet elősegíteni, hogy a fogyasztói oldal - különösen az ipari energiafogyasztók - rugalmassága piacképes termékként/szolgáltatásként jelenjen meg a villamosenergia-piacokon. Szó esik más európai országokban sikerrel alkalmazott jó gyakorlatokról és a sikeres DSM mögött álló tényezőkről, továbbá a DSM hazai elterjedése előtt álló akadályokról.

A rendezvény nyitóelődását Pató Zsuzsanna, a Regulatory Assistance Project (RAP) senior advisora tartja, aki egy, a témában nemrég publikált kutatásuk eredményeit mutatja be. Az előadás után kerekasztal-beszélgetés keretében vitatjuk meg a hazai elterjedés előtt álló akadályokat, amelynek levezető elnöke Szörényi Gábor lesz.

Rendezvény helyszíne: Corvinus Egyetem, III. előadó

Részvételi díj: 9000 Ft.

A részvétel egyetemi oktatóknak és hallgatóknak ingyenes!

(Ezt a lenti regisztráció során a kedvezmény mezőben kell jelezni.)

Regisztráció

Számlázási adatok

Hírlevél és jövőbeni események

A következő személyes adatait rögzítjük a jövőbeni megkereséshez: keresztnév, vezetéknév és email cím. Amennyiben törölni szeretné az adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Eseményeinken fényképfelvételek készülnek. Részvételével Ön hozzájárul az eseményen készült felvételek honlapunkon, hírleveleinkben történő közzétételéhez.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitölése kötelező.

Az esemény a REKK Alapítvány támogatásával valósult meg.