Események / Workshopjaink
SET-NAV Regionális Workshopfebruár 26.
Helyszín: Budapest Music Center, Budapest, 1093 Budapest, Mátyás utca 8

A SET-Nav (www.set-nav.eu) kutatás célja a tiszta, biztonságos és hatékony európai energiaszektor megvalósításához való hozzájárulás az egyes szektorok 2050-ig tartó dekarbonizációjára vonatkozó döntési alternatívák kidolgozásával. A kutatás az Európai Bizottság Horizon 2020 programjának támogatásával valósul meg.

A kutatás minden vizsgált szektorban - épületenergetika, közlekedés, ipari energiafogyasztók, villamosenergia és energetikai infrastruktúra fejlesztés - kidolgozza azokat a technológiai portfóliókat, amelyek optimálisan járulhatnak hozzá a 2050-re vonatkozó dekarbonizációs célkitűzések megvalósításához. Minden szektorban 4 forgatókönyvet építettek fel a kutatók, és ezek hatásait modellezték a dekarbonizációs törekvések szempontjából. Az eredmények a Strategic Energy Technology Plan (SET-Plan) továbbfejlesztését is segítik majd.

Február 26-án Budapesten regionális workshop keretében vitatjuk meg a SET-Nav kutatás eredményeit.

A workshop keretében:
- A modellezéseket végző kutatóintézetek szektoronként bemutatják az eredményeket; majd
- Az adott terület szakértőivel megvitatjuk az eredményeket, a feltételezések megalapozottságát és az optimális technológiai portfóliók relevanciáját.

RÉSZLETES PROGRAM

Örömmel várjuk a szakmai rendezvényre!

A workshop időpontja: 2019. február 26, 9.30-15.30

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A workshop angol nyelvű, tolmácsolást nem biztosítunk.

Regisztráció

Hírlevél és jövőbeni események

A következő személyes adatait rögzítjük a jövőbeni megkereséshez: keresztnév, vezetéknév és email cím. Amennyiben törölni szeretné az adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Eseményeinken fényképfelvételek készülnek. Részvételével Ön hozzájárul az eseményen készült felvételek honlapunkon, hírleveleinkben történő közzétételéhez.
A csillaggal (*) jelölt mezők kitölése kötelező.