Események / Workshopjaink
A magyarországi villamosenergia-piac 2019-es évének áttekintése2020. május 13. - 16.00-17.45 Online Workshop
Helyszín: Budapest, 1096 Budapest Fővám tér 8

A hagyományossá vált tavaszi árampiaci rendezvény célja, hogy meghívott hozzászólók és a résztvevő piaci szereplők segítségével hozzájáruljon a hazai villamosenergia-piacon zajló folyamatok mélyebb megértéséhez és a transzparencia növeléséhez, hiteles képet adva a szakmai közönség számára az előző év piaci folyamatairól. Idén a nagykereskedelmi piacok mellett a kiskereskedelmi piacokon bekövetkezett fejleményekről is szó esett.

A nagykereskedelmi blokkban Mezősi András, a REKK kutató főmunkatársa összefoglalta az európai és regionális nagykereskedelmi villamosenergia-piacokon megfigyelhető folyamatokat. Meghívott előadónk Csermely Ágnes, a MEKH Piacfelügyeleti és Ellenőrzési Főosztályának főosztályvezetője a hazai trendekre fókuszálva mutatta be a MEKH nemrég megjelent Piacmonitoring Árampiac 2019 című riportját.

A kiskereskedelmi blokkban Vékony András, a REKK kutató főmunkatársa az elmúlt években a hazai kiskereskedelmi villamosenergia-piacon bekövetkezett változásokról beszélt. Felkért hozzászólónk Kecskeméti Balázs, a MEKSZ árampiaci szakértője volt.

Kapcsolódó termék

Az esemény a REKK Alapítvány támogatásával valósult meg.